Beter Beeld & Geluid dealer Avant Garde

0
Avant Garde Uno Fino

NIEUWS – Beter Beeld en Geluid is dealer geworden van het befaamde merk Avant Garde (u weet wel: die hoornspeakers). Om dat even goed te vieren, trappen ze af met een demo van een primeur in Nederland: de Uno Fino. 

Avant Garde Uno FinoBeter Beeld en Geluid meldt trots dat ze als eerste in Nederland de Uno Fino in huis hebben. En daar gaan ze een show mee geven. De datum is nog niet bekend, maar u zult deze uiteraard terug zien in de hifi-agenda op Alpha Audio (de openbare Google nlalphaaudio-agenda).

Het spreekt voor zich dat Beter Beeld en Geluid erg enthousiast is over de Avant Garde-speakers. Het extreem hoge rendement (104 dB) en – volgens BB&G) – ongekleurde weergave in met name het middengebied, zorgen ervoor dat het prettige, vrij universele weergevers zijn. Onze ervaring is dat een hoorn wel een specifiek karakter heeft. Met name de projectie is anders dan bij puntbronnen.

We kijken uit naar een show van de Uno Fino. Zodra we meer weten, hoort u van ons!