Marantz NA-11S1-streamer komt eind maart

9
Marantz-NA-11S1

NIEUWS – Hij stond al in de productfolder die we bij D&M voor onze neus hadden, dus wij wisten het stiekem al… maar we mochten er niets over zeggen. Marantz komt eind maart met een streamer: de NA-11S1. Een high-end model dus!

Marantz-NA-11S1Officieel gaat de streamer NA-11S1 heten. Kortom: een top-of-the-line model dat binnen de S-lijn valt. De prijs? 4000 euro. Dus u moet een beetje diepe zaken hebben… gevuld.

De NA-11S1 kan uiteraard met DLNA / UPNP / AirPlay overweg. Ook krijgt de streamer Spotify en Last.fm mee in de fimware. Goed om te lezen. Bijzonder is dat de streamer behalve high-res (24 / 192) ook dsd-streams kan spelen. Ook leuk: er zitten digitale ingangen op: zowel usb als coaxiaal en optisch. De streamer kan dus direct een dac-functie vervullen. Overigens is het ook mogelijk een iDevice via usb aan te sluiten.

Het mag voor zich spreken dat de gehele streamer gebalanceerd is opgebouwd en dat Marantz zijn hdam-modules toepast (de hdam-SA2). We zien achterop dan ook behalve cinch, gebalanceerde uitgangen.

Marantz heeft zowel voor Android als iOS een app klaargestoomd om de streamer comfortabel te bedienen.

9 REACTIES