Servi-Q levert Audionet in Nederland

4
Audionet DNP voorversterker

NIEUWS – Servi-Q heeft het importeursschap voor Audionet verworven. Het Duitse high-end merk zal voortaan via Servi-Q in Nederland en België  geleverd worden.

Servi-Q is natuurlijk ongelooflijk blij met Audionet. De Duitsers hebben een zeer uitgebreid productgamma dat bestaat uit streamers, cd-speler, voor- en eindversterkers, geïntegreerde modellen, kabels, voedingen, et cetera. Kortom: wie een compleet high-end systeem wil, kan prima bij Audionet gaat shoppen.

Hoe de producten presteren, weten we niet: we hebben nog niet klankmatig kennis mogen maken met Audionet. We hopen dat op korte termijn te kunnen doen door een test van één – of meer – van de Audionet-producten. Voor die tijd kunnen we al kennis maken op de AV Dagen in Veldhoven (6 en 7 april). Daar staat Servi-Q namelijk met Audionet.

 

4 REACTIES

  1. Ik ben van Linn Klimax renew overgestapt naar de Audionet DNP, en zou je aanraden een van de nieuwe netwerkproducten te testen, al is Audionet nu met name bekend vanwege haar uitstekende versterkers. Het zijn in Nederland nog vrij onbekende producten, maar met features die je eigenlijk nergens ziet, zoals een hele mooie ruimtecorrectie zonder de klankmatige degeneratie van je signaal, en een mooie geintegreerde bediening van versterker en streaming functies middels uitstekende software.

    Ben blij dat er een importeur voor Nederland is opgestaan, Audionet is vrij introvert, en vooral productgericht en niet marktgericht/commercieel. Ik ben benieuwd naar je eerste recensie.