Van Medevoort CT260 en CD360 gespot

0
medevoort CD360 CT260

NIEUWS – Tijdens het zoeken in de prijslijst van Van Medevoort treffen we een tweetal modellen aan met prijs: nog niet bekend. Het betreffen een loopwerk: de CT260 en cd-speler: de CD360. 

medevoort CD360 CT260Van Medevoort heeft eerder al laten weten dat het nog met nieuwe spelers en loopwerken gaat komen. Toen de CT460 uit kwam, hadden we al begrepen dat de MA260 eraan zat te komen. Helaas hebben we deze nog niet in handen gehad.

Het CT260 loopwerk wordt een front loader. Uiteraard zonder dac; het is immers een loopwerk. Welk loopwerk Ad van Medevoort gaat toepassen, durven we niet te zeggen. De prijs gokken we op 1199, gezien de prijsstelling van de 200-serie.

De CD360 zal een complete cd-speler worden. We hopen dat Ad van Medevoort ook digitale ingangen – en misschien wel een usb-input – gaat aanbieden, zodat de speler ook direct een dac-functie kan vervullen. Daardoor zal deze interessanter gaan worden in deze tijd van digitale audio.

De prijs van de CD360 durven we niet te geven, maar we gokken op 2250 euro.