Hifi Solutions biedt Clicks and Bricks

1
hifi-solutions

NIEUWS – Een zeer uitgebreide webshop, nieuw, fris en modern design en een virtuele online winkel (erg gaaf!). De nieuwe website van Hifi Solutions is zonder meer een voorbeeld van hoe het moet. 

hifi-solutionsHet is bijna onmogelijk om als winkel nog zonder degelijke website te opereren. Consumenten kijken online naar wat ze willen hebben. Of in geval van hifi gaan ze in een winkel luisteren, voelen en vragen om vervolgens thuis over de aankoop na te denken. En in veel gevallen bestellen ze dan online. Als winkel loop je simpelweg inkomsten mis als er geen webshop gekoppeld is aan de website. Zonde!

En dat heeft Hifi Solutions goed ingezien. Alles wat in de winkel staat, is ook online te koop. Netjes geordend. Compleet met specificaties, goede foto’s en natuurlijk de prijzen. Je kan ook direct een luisterafspraak maken als u toch nog even een ‘oor wil werpen’ op de apparaat. Dit is een zeer slimme zet die mensen van internet naar de winkel te krijgen. Want hoewel een webshop veel gemak biedt: niets kan op tegen de ‘real deal’: luisteren, voelen en kijken. Oftewel: het apparaat in 4D!