Ludems brengt Peachtree en PSB naar België

2
peachtree

NIEUWS – Per 1 mei zijn Peachtree en PSB hoofdtelefoons ook in België beschikbaar. Ludoma brengt deze merken al langer naar de Benelux, maar voor België (en Luxemburg) is nu Ludems aangesteld. Per 1 mei kunnen de Belgen en Luxemburgers dus gemakkelijk aan deze spullen komen. 

peachtreeDe belangstelling voor Peachtree en PSB hoofdtelefoons is groot, zo is tijdens de AV Dagen gebleken. Een beurs waar ook veel Belgen op af zijn gekomen. Daar hebben ze Ludems – Luc Demeure – laten weten veel interesse in zowel het Amerikaanse Peachtree als in de hoofdtelefoons van het Canadese PSB te hebben. Reden genoeg voor Luc om de Belgische – en ook Luxemburgse – markt te bedienen.

Per 1 mei zullen zowel Peachtree als PSB hoofdtelefoons beschikbaar zijn in België als Luxemburg.

2 REACTIES

  1. Hoi Jaap, het is wellicht verwarrend als de importeur van PSB en Peachtree Audio in de Benelux door het leven gaat als Ludoma (Services BV om volledig te zijn) en deze importeur een agent voor Belgie aanstelt die ‘Ludems’ heet. Ludoma Services is dus de importeur van beide merken voor de benelux, en Ludems treedt op als agent voor Peachtree Audio en de hoofdtelefoons van PSB in Belgie en Luxemburg.