Smack Attack: muzikaal autostuur

0
Smack Attack

NIEUWS – Wie zich weleens verveeld in de auto kan nu de tijd verdrijven door te gaan drummen op het stuur. Nu kan dat altijd al, maar met de speciale Smack Attack wordt het wel een stuk leuker! 

Smack AttackDe Smack Attack bestaat uit twee delen: een stuk wat je op het autostuur bevestigd en een iPhone app. De ‘hardware’ is feitelijk een serie van sensoren waar je op kan slaan. De iPhone zet deze signalen om naar drumgeluiden. En zo kan je dus lekker bezig blijven!

Wat het nog leuker maakt: het is ook mogelijk om mee te drummen met muziek die afspeelt op de iPhone. Kijk: nu hebben we het ergens over, want zo kan je proberen mee te komen met uw favoriete drummer.

Als alternatief kunt u ook voor andere instrumenten kiezen. Denk aan een piano of gitaar of wellicht een hobo. Nu lijkt ons het vooral leuk om mee te rammen op lekkere rockmuziek, maar wie weet wil iemand Für Elise meespelen.

Helaas is de Smack Attack nog niet écht uit. Hij staat nu op Kickstarter en kost ongeveer 164 dollar.