LinkStation 400 NAS-serie van Buffalo

0
Buffalo LinkStation 410

Buffalo is thuis in NAS-oplossingen en bevestigt dat door de nieuwe LinkStation 400 NAS-serie te lanceren. Buffalo belooft betere prestaties, een eenvoudige installatie en beheer op afstand. De LinkStation 400-serie bestaat uit 3 modellen: de 410 en 420 met 1 of meerdere harde schijven en de 421 zonder harde schijf.

Buffalo LinkStation 410Meer, beter, sneller

Zoals gezegd; de LinkStation 410, 420 en 421 bieden nog betere prestaties op het gebied van snelheid en opslagcapaciteit en een eenvoudiger installatieproces. Daarnaast zijn deze LinkStations op afstand te beheren via een vernieuwde en overzichtelijker versie van de webinterface en de Buffalo WebAccess-app. Met de nieuwe LinkStation-oplossingen van Buffalo hebben gebruikers meer opslagcapaciteit voor foto?s, video?s en andere bestanden.

Alle 400 NAS-schijven bieden een dataoverdrachtssnelheid van meer dan 100 MB/seconde. Dit betekent dat bestanden razendsnel zijn over te zetten van en naar de NAS ? hoe groot een video- of muziekbestand ook is. Gebruikers beheren data op de NAS-schijven onder meer via hun mobiele Android-, iOS- en Windows (Phone)-apparaten. Dankzij de vernieuwde gebruikersinterface ? met overzichtelijke blokken ? is data eenvoudig op te slaan, te verwijderen en te verplaatsen via onder meer smartphone en tablet. En doordat alle bestanden vanaf de NAS direct op het mobiele apparaat te bekijken zijn, breiden gebruikers automatisch hun opslagcapaciteit uit, zonder dat ze ruimte op hun telefoon gebruiken.

De LinkStation 400 NAS-schijven zijn DLNA-compatibel, wat betekent dat films rechtstreeks vanaf de NAS zijn te bekijken op elk DLNA-geschikt apparaat. Denk hierbij aan een Xbox360, PS3 en verscheidene moderne televisies.

Prijzen

LinkStation 410 is voorzien van een harde schijf met een opslagcapaciteit van 2, 3 of 4 TB en verkrijgbaar voor respectievelijk ? 199, ? 239 en ? 349 inclusief BTW. LinkStation 420 heeft twee harde schijven ingebouwd en is verkrijgbaar in versies met een opslagcapaciteit van 2, 4, 6 of 8 TB en is geprijsd op respectievelijk ? 329, ? 419, ? 499 en ? 669 inclusief BTW. LinkStation 421 is de versie die wordt geleverd exclusief ingebouwde harde schijf, beschikt over een USB 3.0-aansluiting aan de voorzijde en is verkrijgbaar voor ? 219 inclusief BTW.