zaterdag, juni 22, 2024
Home Hi-Fi Linn LP12-dagen bij BB&G Zevenbergen

Linn LP12-dagen bij BB&G Zevenbergen

0
Linn LP12-dagen bij BB&G Zevenbergen

NIEUWS – Bij de overname van art’s Excellence door Beter Beeld & Geluid zijn de tradities gelukkig inbegrepen, waaronder de Linn LP12-dagen. Dit jaar mag en kunt u meer verwachten dan tijdens eerdere edities. Linn ? en dus ook de Sondek LP12 ? bestaat namelijk 40 jaar! Dit jaar valt er meer te vertellen en te demonstreren hebben dan in er een dag past, daarom is het plan opgevat om dit jaar meerdere LP12-dagen te organiseren. De eerste LP12-dag zal op zaterdag 1 juni gehouden worden.

Linn LP12Wat staat er te gebeuren?

Allereerst is een uitgebreide demo van een ‘oer’ LP12 uit 1973, waarmee het allemaal is begonnen. Vervolgens wordt er doorgeschakeld naar de Majik LP12. Dat is momenteel namelijk de entree in de LP12-wereld met een heel gunstige prijs en is net als elke LP12 te upgraden tot aan ‘Full Blown’ specificatie toe. Aansluitend is er een Majik LP12 te beluisteren met de meest interessante upgrade: de Lingo voeding.

De volgende LP12 op deze dag is een echte ‘gulden snede uitvoering’ voorzien van de laatste specificatie Akito arm met T-cable, een Lingo voeding en een Benz Micro Ace L element. Tot slot volgt er een luistersessie een ‘Full Blown’ LP12. Voor de beeldvorming; Full Blown is bij Linnies de uitdrukking voor een LP12 waar alle upgrades op- en in zitten.

Het programma voor zaterdag 1 juni is als volgt:
13:00 – Ontvangst
13:30 – Aanvang demonstraties
15:30 – Hapje/drankje
16:30 – Afsluiting

Om uzelf te verzekeren van een plekje tijdens deze altijd druk bezochte shows, is het raadzaam om Beter Beeld & Geluid bijtijds te benaderen met uw verzoek tot aanmelding. Dat kan naar door een e-mail te sturen naar [email protected], of door even te bellen met 06 – 4622 6586.

Locatie LP12-dagen

Beter Beeld & Geluid
Looierij 11
4762 AM Zevenbergen
http://www.beterbeeldengeluid.nl

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.