Overname van winkel art?s Excellence door Beter Beeld & Geluid

0
Beter Beeld en Geluid Zevenbergen

NIEUWS – Achter de schermen was er al sprake van een samenwerkingsverband, maar met ingang van 1 mei 2013 is de overname van art?s Excellence in Zevenbergen door Beter Beeld & Geluid uit Hilversum een heus feit. Toch blijft de naam art?s Excellence voortbestaan, maar dan exclusief in de vorm van online activiteiten.

Beter Beeld en Geluid ZevenbergenScheiding van de “bricks” en de “clicks”

De “clicks” – website met de daaraan gekoppelde e-commerce – van art?s Excellence zal door Kees Jan Lankhaar en Arthur Venis voortgezet worden. Het nieuw gevormde team van Beter Beeld & Geluid ontfermt zich voortaan over de “bricks” in Zevenbergen en krijgt daardoor versterking van Jan Verlegh.

Dankzij de jarenlange ervaring van Jan halen Bjorn Mateijsen en Garmt van der Zel bij Beter Beeld & Geluid veel aanvullende expertise in huis op analoog gebied, met in het bijzonder kennis van de Linn Sondek LP12. Ook wordt de import en distributie van Harbeth en Wilson Benesch luidsprekers onder de vlag van Beter Beeld & Geluid voortgezet. De naam Beter Beeld & Geluid zal worden gevoerd voor beide vestigingen in Hilversum en Zevenbergen. Jan Verlegh blijft dus een vertrouwd gezicht in de winkel in Zevenbergen.

Beter Beeld en Geluid HilversumMeer kennis, meer merken

Dankzij de uitbreiding van het gedeelde assortiment en de toevoeging van kennis, kan Beter Beeld & Geluid zich verder doorontwikkelen op analoog gebied. Met de reeds aanwezige kennis van streaming audio kan er van een in Nederland bijzondere combinatie worden gesproken.

En met de zojuist verbouwde home cinema in Hilversum kunnen blijvend – op een voor Nederland uniek hoog niveau – de beste home cinema producten van o.a. JBL Synthesis, Anthem, Revel, Velodyne, JVC en Epson worden gedemonstreerd.

Vanaf heden bent u van harte welkom op de locaties in Hilversum en Zevenbergen, en natuurlijk online op http://www.artsexcellence.nl.

Beter Beeld & Geluid
Bjorn Mateijsen
Garmt van der Zel
Jan Verlegh

www.artsexcellence.nl
Kees Jan Lankhaar
Arthur Venis