Van de Leur Audio demo tijdens High-End München

0
Van De Leur Audio

Het relatief jonge merk Van de Leur Audio gaat verder Europa in en pakt daarom later deze week uit tijdens de High-End in München. Tijdens het grootste high-end evenement van Europa kunt u Van de Leur Audio vinden bij STS-Digital.

Van De Leur Audio

002 en 402 versterkers

Alpha Audio mocht al eerder uitgebreid kennis maken met Van de Leur Audio. Ook het grote publiek krijgt vanaf komende donderdag de gelegenheid, al zal de setting (gelukkig) intiem zijn. Van de Leur Audio wil namelijk de nieuwe internationale variant van de Van de Leur Audio 002 en 402 versterkers laten horen. Deze versie zal in navolging van de beurs op de internationale audiomarkt gelanceerd worden. Ter gelegenheid van deze grens overschrijding is in München voor het eerst de variabele dempingsfactor van de nieuwe 402 te zien en te horen; klasse-D met buizenkarakter.

STS-Digital

Van de Leur Audio maakt tijdens de beurs gebruik van de indrukwekkende – internationaal bekende – uitgaven en expertise van STS-Digital. Uiteraard zal Fritz de With, de man achter STS, voor een mooie verassing en demonstratie zorgen. Van de Leur Audio en STS-Digital zijn terug te vinden Hal 4 Ko2b.