Meridian: nieuwe firmware voor Explorer

0
firmware Meridian Explorer

NIEUWS – Zo gaat dat tegenwoordig: firmware updates voor uw d/a-converter. Meridian heeft nieuwe software voor de Explorer-dac. De nieuwe software moet betere kwaliteit bieden op lage volumes én verhoogt het volume, zodat ook zwaardere koptelefoons beter klinken. 

firmware Meridian ExplorerDe firmware update installeert zeer gemakkelijk: gewoon hier de firmware downloaden: Windows en Mac. Download de versie die u nodig hebt, pak het bestand uit en start de setup. De rest gaat geheel automatisch.

De nieuwe firmware verhoogt het maximale volume, zodat ook zwaardere koptelefoons werken met de Meridian Explorer. Ook heeft Meridian de kwaliteit van de dac weten te verbeteren op lagere volumes. Er zullen dus wat algoritmen aangepast zijn.

De firmware update is uiteraard gratis.