Ebode introduceert Bluetooth Stereo Set (BTS21)

0
BTS21

Ebode Electronics stelt de Bluetooth Stereo Set (BTS21) voor, een set bestaande uit een subwoofer en twee speakers die een helder en sterk geluid produceren waarmee u de muziek op uw smartphone, tablet of laptop een boost geeft.

BTS21Stream uw muziek vanaf elk met Bluetooth uitgerust apparaat (smartphone, tablet, laptop) naar de BTS21 en u bent verzekerd van een weergaloze audiokwaliteit met deze draadloze 2.1 stereo set. De speakers met de subwoofer in deze set geven een extra dimensie aan uw muziek met een krachtig en helder geluid. Met de bedieningsknoppen op de BTS21 Sound Speaker Set kunt u het volume en de bas regelen zoals u dat wilt.

Tien meter

De BTS21 is uiterst gemakkelijk te installeren, omdat hij gebruikmaakt van een Bluetooth-verbinding, die u een bereik van zo?n tien meter geeft. Er kunnen tot acht gebruikers in het geheugen worden opgenomen. Zowel vanaf de bron als op de BTS21 kan door de muziek worden gebladerd. Muziek streamen via Spotify en YouTube behoort nu ook tot de mogelijkheden. Door middel van de bijgeleverde RCA-kabel is het mogelijk om een audiobron zoals pc, cd-speler of MP4-speler direct op de BTS21 Sound Speaker Set aan te sluiten.

De Ebode BTS21 is verkrijgbaar vanaf ? 85,-.