maandag, juni 17, 2024
Home Hi-Fi Oneerlijke concurrentie webwinkels?

Oneerlijke concurrentie webwinkels?

0
Oneerlijke concurrentie webwinkels?

Webshops die goederen op industrieterreinen fysiek aan consumenten verkopen, tijdelijke verkooppunten vanuit hotels of partycentra en groothandels die aan particulieren verkopen. Dit zijn voorbeelden van meldingen van oneerlijke concurrentie die bij het Informatiepunt Oneerlijke Concurrentie van Detailhandel Nederland binnenkomen. 

Jildau Schuilenburg, secretaris Vestigingszaken, legt uit: ?Juist in deze economische situatie moet meer dan ooit sprake zijn van een eerlijk speelveld. De markt moet zijn werk doen, maar overheden moeten oneerlijke concurrentie tegengaan en de regels handhaven!?

Bestemmingsplannen

Logo Detailhandel NederlandInternetbedrijven waar consumenten fysiek producten kunnen bekijken, betalen en meenemen, gedragen zich als winkels en zouden zich van gemeenten alleen op een detailhandelsbestemming mogen vestigen. Volgens Detailhandel Nederland worden bestemmingsplannen te vaak niet gehandhaafd of wordt er onzorgvuldig op toegezien.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.