Technics SL-1210GAE Limited Edition direct drive platenspeler

0
Technics

Technics brengt ter gelegenheid van zijn 55-ste verjaardag dit jaar de SL-1210GAE Limited Edition direct drive platenspeler uit. Iets voor de échte liefhebber!

Technics levert als sinds het begin in 1965 een grote verscheidenheid aan – toch wel baanbrekend te noemen – audioproducten aan de wereld, zoals luidsprekersystemen, versterkers en audiospelers. Ter gelegenheid van de 55-ste verjaardag van het merk brengt het dit jaar de SL-1210GAE Limited Edition direct drive platenspeler uit. Dit speciale model is gebaseerd op de internationaal gerenommeerde Grand Class SL-1200G Hi-Fi platenspeler en heeft een volledig zwarte kleurstelling, die al populair is gebleken bij andere recente Technics-producten.

Nagaoka

Technics heeft exclusief voor de SL-1210GAE samengewerkt met Nagaoka, de Japanse fabrikant van pick-upelementen, om deze platenspeler te combineren met het uitstekende JT-1210 pick-upelement zo laat de fabrikant weten. Hierdoor is de limited SL-1210GAE een nog aantrekkelijker verzamelobject geworden. De SL-1210GAE is nu juni 2020 en zal worden beperkt tot slechts 700 stuks in heel Europa. Grote kans dat u in onze contreien al mis hebt gegrepen, maar misschien hebt u elders in de wereld nog geluk om dit jubileummodel te scoren. Het apparaat oogt in ieder geval heel stoer bij de hifi-installatie. En zal ongetwijfeld bewonderende blikken van gasten veroorzaken. Al blijft het onder de streep natuurlijk om het geluid gaan. Meer informatie over de speciale speler vindt u op deze productpagina.