Technics SL-1200M7L gelimiteerde editie

0
Technics

De SL-1200 verscheen 50 jaar geleden op de markt, reden voor Technics om nu in gelimiteerde oplage het jubileummodel SL-1200M7L uit te brengen.

Een ieder die in de jaren ‘70 en ‘80 van de vorige eeuw is opgegroeid heeft vast wel eens een Technics SL-1200 gezien. Of zelfs in huis gehad. Je zag de speler ook heel veel in studio’s van bijvoorbeeld lokale en regionale omroepen, dat tot in de jaren negentig (en wellicht staan ze er soms nog steeds). Natúúrlijk beleefde de speler z’n hoogtijdagen in clubs, gestreeld door handen van DJ’s die er ware kunstwerkjes aan wisten te ontlokken. Kortom: de SL-1200 is een icoon.

Jubileumeditie

Technics heeft nu de SL-1200M7L uitgebracht, in een gelimiteerde oplage van slechts 12.000 stuks wereldwijd. Herbeleef die goede oude tijd, of – als DJ – implementeer deze platenspeler simpelweg in je moderne setup en je kunt weer vele jaren vooruit. De jubileumspeler is vanaf nu voor een bedrag van $1099 vooraf te bestellen, levering vanaf juli dit jaar.