Technics SU-GX70 streaming versterker

0
Technics

Technics heeft de nieuwe streaming versterker SU-GX70 aangekondigd, die vanaf ergens juni dit jaar leverbaar moet zijn.

Met de op springen staande Technics SU-GX70 kunt u alle kanten op, en voor velen zal het ‘t enige apparaat zijn dat ze nog nodig hebben als hifi-installatie. Ten eerste is het een versterker die een uitgangsvermogen van 2 x 40 Watt in 8 Ohm levert, of 2 x 80 Watt in 4 Ohm. Verder is het ‘t eerste apparaat van Technics met een HDMI ARC-aansluiting, dus uw tv-geluid doorsluizen is evenmin een probleem. Een ingebouwde streamingmodule maakt het daadwerkelijk tot die ‘alles-in-één’-oplossing voor een hoop gebruikers.

Streamen maar

Stream muziek vanaf Tidal, Qobuz, Deezer, Amazon Music HD en natuurlijk Spotify. AirPlay 2 en Bluetooth completeren de draadloze mogelijkheden (naast wifi, vanzelfsprekend), zodat u ook van bijvoorbeeld uw smartphone geluid door kunt sluizen naar de streamer versterker. Behoefte aan wat reguliere radio? Kies dan uit FM, DAB+ of webradio. Drie digitale ingangen , USB-A en USB-B plus analoge lijningangen en zelfs MM-phono in maken dat u desgewenst randapparatuur aan kunt sluiten. De Technics SU-GX70 kost $1799