Fine Sounds distributeur Rotel en Michi

1
Fine Sounds

Fine Sounds mag zich de nieuwe distributeur van de merken Rotel en Michi noemen, en dat vanaf 1 september dit jaar om precies te zijn.

Rotel liet onlangs weten z’n distributiemodel in Europa te gaan wijzigen. Dat plan begint nu vaste vorm te krijgen. Zo is Fine Sounds Europe vanaf zeer binnenkort verantwoordelijk voor de distributie in de Benelux, Frankrijk en Monaco. Hieronder de bekendmaking van de distributeur zelve:

Wij zijn verheugd jullie te kunnen mededelen dat ons pakket per 1 september uitgebreid gaat worden. Vanaf dan worden en zijn wij de officiële distributeur van ROTEL en MICHI.

ROTEL

Al meer dan zes decennia ontwerpt, produceert en levert Rotel audioproducten volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Kenmerken van Rotel is dat ze voor vele uitdagingen een oplossing hebben en dat zij zeer duurzame componenten bouwen.

MICHI

Michi vertegenwoordigt al 30 jaar het beste op het gebied van audio en dat kenmerkt zich in passie en kwaliteit.

FINE SOUNDS

Met de merken McIntosh, Sonus faber en Sumiko, kennis van de markt, de langdurige en prettige relatie met onze bestaande klanten zijn wij graag jouw partner voor nu en in de toekomst!

1 REACTIE

  1. Ik sta ervan te kijken dat Rotel nu importeur Masimo (voorheen Sound United) verlaat. Rotel en Classé (en toch ook wel Marantz) zijn toch de merken die altijd nadrukkelijk verbonden zijn (geweest) met Bowers & Wilkins als het aankomt op show-opstellingen en PR-foto’s. Zeker de Michi-componenten zijn de laatste jaren veel gezien in combinatie met de 700 en 800 serie van Bowers & Wilkins.

    Natuurlijk geen enkele barrière voor winkeliers en consumenten om nog steeds voor deze combinatie te kiezen, maar op shows en evenementen in de Benelux hoeven we niet meer op deze combinatie te rekenen.