Majority Oakington tafel-all-in-one

0
Majority Oakington

De Majority Oakington is een extreem betaalbare all-in-one voor op de tafel of het nachtkastje, komt altijd van pas dus.

Het aloude concept van ‘de tafelradio’ bestaat nog altijd. Zelfs de vorm – in essentie een liggende rechthoek – is nooit veranderd. De functionaliteit en het inwendige van deze categorie apparaten natuurlijk wel. Kijk maar eens naar de nieuwe Majority Oakington, feitelijk een all-in-one tafel’radio’. U treft er een DAB+ en FM-tuner in aan, maar ook een CD-speler en een USB-connector waarin u een geheugenstick bomvol muziekbestanden prikt. En als kers op de taart een Bluetooth-ontvanger. Daarmee koppelt u bijvoorbeeld uw smartphone snel en trefzeker aan de Oakington. Om bijvoorbeeld te genieten van streamingradio. Want dát ontbreekt dan weer aan het geheel: internetconnectiviteit.

Voor een prijs van slechts £139 – leverbaar vanaf begin oktober – mag je dat vanzelfsprekend geen gemis noemen. Voor dit bedrag haalt u namelijk gewoon een voor dat geld ruimschoots compleet toestel in huis.