More Music distributeur dCS Lina

0
More Music

Distributeur More Music wordt per 1 september distributeur van dCS Lina, wat vanzelfsprekend altijd leuk is om te horen!

De dCS Lina-serie valt vanaf komende 1 september onder de vleugels van distributeur More Music, zo laten ze enthousiast weten: ‘We zijn eruit met dCS. More Music is per 1 september a.s. officieel de distributeur van de Lina serie voor de Benelux. Onze website wordt bijgewerkt’. Waarvan akte. De dCS Lina-serie is gloednieuw en bestaat uit een perfect bij elkaar passende set aan onderdelen. Om precies te zijn een netwerk-DAC, een masterklok en een hoofdtelefoonversterker. Een vrij uniek geheel dus, waarmee u het onderste uit de kan haalt wat ‘hoofdtelefoongenot’ betreft. Hou de website van distributeur in de gaten voor meer informatie.