AudioFeel Doetinchem met TAD-show

0
AudioFeel

De Doetinchemse audiozaak AudioFeel organiseert op zaterdag 25 november een mooie show rondom TAD. Inclusief een introductie van hun nieuwe GE-1.

Mocht u kennis willen maken met de nieuwe Evolution Series GE-1 van TAD (zie afbeelding bovenaan), dan kan dat op 25 november bij AudioFeel in Doetinchem. Waarbij de aansturing en bron nog even geheim worden gehouden. Dat Doetinchem is trouwens mooi strategisch gelegen vlak aan de Duitse grens. Dus ook interessant voor onze oosterburen. Het is wel zaak u (op tijd) aan te melden via een e-mail, vanwege het beperkt aantal beschikbare plaatsen.

Praktische zaken

Is uw aanwezigheid eenmaal bevestigd, dan vindt u AudioFeel aan de Wilhelminastraat 126. Parkeren kan gratis bij ProSport, wat u dan weer vindt aan de Meesterstraat 22 in dezelfde plaats. De show loopt van 10.00 tot 16.00 uur.