Deco Audio TRANSFER Standard DAC

0
Deco Audio

De nieuwe Deco Audio TRANSFER Standard DAC is afkomstig van Britse grond en (dus?) voorzien van klassieke techniek in de vorm van buizen.

Engelsen hebben ‘iets’ met techniek en klassiek. Niet heel vreemd dus dat u in de nieuwe Deco Audio TRANSFER Standard DAC ook een stukje klassiek aantreft in de vorm van zachtgloeiende buisjes. Vanzelfsprekend bijgestaan door moderne techniek in de vorm van een DAC-chip. Hoewel? Ook hier hebben we ‘t over een klassieker: de TDA1543. Dat is een eenvoudige ladder-DAC met een weerstandsnetwerk aan boord. Zo hebt u geen ‘last’ van frivoliteiten als over- en undersampling. De uitgangstrap wordt afgehandeld door de ECC82 en ECC83 buizen die zowel laag- als hoogohmige versterkers aan kunnen sturen.

Ingangen genoeg

De Deco Audio TRANSFER Standard DAC beschikt over diverse ingangen in de vorm van onder meer USB-B, S/PDIF coax (4x) en een optisch exemplaar ofwel Toslink. De prijs van het apparaat is prettig: voor £549 neemt u het mee naar huis.