Alpha in België organiseert shows

0
Alpha

De Belgische winkel Alpha in Brasschaat organiseert de komende dagen en in volgende weekenden diverse shows met interessante thema’s.

Om te beginnen is het vanaf zondag 5 november tot en met 7 november tijd bij Alpha in Brasschaat voor Bluesound & BluOS. Het gaat dan om workshops en demo’s, meer informatie over de invulling van de dagen vindt u op deze pagina. Dan gaan we naar het weekend van 18 en 19 november, dan staat bij Alpha The Gryphon Show op de rol. Ten eerste kunt u daar de premiere beleven van de Gryphon Diablo 333 geïntegreerde versterker. Deze wordt tijdens de show gekoppeld aan de al even nieuwe EOS2 speakers. Meer informatie over dit weekend alhier. Dan tot slot het weekend van 25 en 26 november, dan staat de ‘How low can you go’-show op het programma. Thema is ‘is een subwoofer een meerwaarde in een traditionele stereo opstelling of is het enkel in de surround (lees cinema) aan te bevelen?’.

U vindt Alpha (niet gerelateerd aan Alpha-Audio, trouwens) aan de Bredabaan 1031 te Brasschaat. Daar vindt de How Low can you go-show plaats. U moet in het filiaal Ukkel aan de Joseph Benzstraat 21 zijn voor de Bluesound Days en The Gryphon Show zijn. Online vindt u alpha op deze site.