Van Deynen Premium Audio Show met PIEGA en Cambridge Audio

0
Van Deynen

Eens goed luisteren naar PIEGA en (of) Cambridge Audio? Dan het is zaak om 24 of 25 november naar Van Deynen te gaan!

Op vrijdag 24 november en zaterdag 25 november 2023 organiseert Van Deynen smart solutions een Premium audio show. Voor deze show heeft de zaak samenwerking gezocht met het Zwitserse (handgemaakte) luidsprekermerk PIEGA en het Britse high end audio merk Cambridge Audio. ‘In het ultramoderne Experience center van Van Deynen, gevestigd in het Friese Sint Nicolaasga (direct aan de A6), zullen deze dagen interessante muzikale opstellingen worden gedemonstreerd’, zo meldt Van Deynen.

Vijf opstellingen

We lezen verder in de aankondiging: ‘Tijdens de audio show zal een vijftal opstellingen met gecombineerde sets van beide merken gepresenteerd en gedemonstreerd worden. De opstellingen zijn zorgvuldig gekozen door Van Deynen en de importeurs van beide audio merken. Er wordt apparatuur gecombineerd die het beste in elkaar naar boven haalt, zodat een bijzonder aantrekkelijke luisterervaring gecreëerd wordt.

De combinatie van PIEGA en Cambridge Audio heeft zich eerder dit jaar al bewezen. Een hifi recensent van een onafhankelijk online platform heeft bij Van Deynen een set beluisterd en gerecenseerd. Dat betrof de PIEGA Coax 611 GEN2 luidspreker set in combinatie met een Cambridge Audio Edge NQ voorversterker met netwerkspeler en een Edge W eindversterker

Luisterruimtes

Niet vreemd dus dat hierboven genoemde één van de opstellingen is die bezoekers kunnen ervaren tijdens de audio show. De opstellingen worden gepresenteerd in diverse luisterruimtes die het Experience center rijk is. Van Deynen smart solutions zegt bezoekers een ultieme luisterervaring mee te willen geven. De toegang tot het evenement is dan ook gratis en aanmelding vooraf is niet nodig.

Praktische informatie

De Van Deynen Premium audio show vindt plaats op vrijdag 24 november van 12.00 – 20.00 uur en op zaterdag 25 november van 10.00 – 17.00 uur. De show wordt gehouden in het Experience center Van Deynen smart solutions aan de Tsjûkemarwei 21b in Sint Nicolaasga. Bezoekers kunnen hier tevens overige audio, video en domotica ervaren, testen en beleven. Meer informatie en de opstellingen zijn te vinden op de website van het event.