Audio-Life organiseert show inclusief catering

0
Audio-Life

Op 16 december kunt u terecht bij Audio-Life, alwaar dan een show verdeeld over twee luisterruimtes op de kalender staat.

Hoofdrolspelers van de op 16 december geplande show bij Audio-Life zijn Audio Note AN-E HE plus de Meishu Tonmeister Silver en het koppel Avantgarde Acoustic Trio samen met de Riviera Pré en AFM 50 monoblokken. Als bronnen gebruikt Audio-Life de Audio Note CDT 5 en DAC 5. Ook Grimm Audio mag z’n kunsten ten gehore brengen, vanaf de nieuwe MU2 om precies te zijn.

In de woorden van Audio-Life: ‘In onze eerste luisterruimte wordt De AvantGarde Acoustic Trio gedemonstreerd. We doen dit met topklasse apparatuur van Riviera, dit keer met de nieuw binnengekomen AFM 50 mono-blokken aangedreven door de APL01 SE voorversterker. De Trio G3 van Avantgarde Acoustic is een fenomenaal ontwerp waarbij alles draait om muzikaliteit. Zelden hoorden we muziekweergave zó live! De afwerking van dit luidsprekersysteem is van een hoog niveau. Het geeft de luisteraar een gevoel van luxe en rijkdom én tegelijkertijd klinkt het alsof je in een prachtige zaal zit. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om bij ons naar dit prachtige en bijzondere systeem te komen luisteren’.

Nog meer moois

En dan is er zoals beloofd dus nog een luisterruimte. In de aankondiging lezen we wat daar staat opgesteld: ‘In onze tweede luisterruimte laten we je kennis maken met, wat wij vinden, een van de beste en meest muzikale luidsprekers op de markt: De Audio Note AN-E HE. Dit klassieke luidsprekerontwerp is sinds de jaren 50 eigenlijk niet meer gewijzigd, en dat is maar goed ook. Deze luidsprekers passen helemaal in onze Audio-life filosofie: De AN-E heeft een rijke, verzadigde klank en is volstrekt muzikaal! Het zijn luidsprekers die “slechts” muziek maken, je raken en emotie overbrengen. De Audio Note AN-E laten wij horen in combinatie de legendarische Audio Note 300B Meishu Tonmeister Silver versterker’.

Even aanmelden

U bent van harte welkom op zaterdag 16 december tussen 11.00u. en 16.00u bij Audio-Life, gevestigd in het mooie Buren (en ook online te vinden). Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk, dat kan via een mailtje. Voor koffie en ‘veel lekkers’ wordt gezorgd, zo luidt de belofte!