Loewe multi.room amp

0
Loewe multi.room amp

De nieuwe Loewe multi.room amp is een stereo eindversterker (voor puristen feitelijk een geïntegreerd exemplaar) voor multiroom-gebruik.

Als u multiroomgeluid eens wat serieuzer aan wilt pakken in huis, is de nieuwe Loewe multi.room amp wellicht iets voor u. U geeft er een setje passieve luidsprekers multiroom-mogelijkheden mee. De versterker past perfect in een Loewe multiroom- of home cinema-systeem. Van daaraf kunt u bijvoorbeeld audio streamen, al dan niet in hires-kwaliteit. Aardig detail is dat de multi.room amp in zowel mono als stereo kan werken. Daarmee is het ook een interessante optie voor bedrijven (receptie, hotellobby enzovoort). Praktisch is verder een volledig passieve en dus stille koeling. En dat terwijl het totale maximaal leverbare vermogen 1200 Watt (2 x 600 Watt in 4 Ohm) bedraagt.

Connectiviteit

Aan aansluitmogelijkheden geen gebrek op de Loewe multi.room amp. Denk aan HDMI-ARC, diverse cinch-lijningangen en USB. Wat netwerk betreft hebt u de keuze uit wifi en twee LAN-poorten. De tweede kunt u gebruiken om weer een volgende multi.room amp op aan te sluiten. Verder is gedacht aan Bluetooth en worden Apple AirPlay, Google Cast en DTS Play-Fi ondersteund. Voor de liefhebbers is er nog een pre-out uitgang waarop u bijvoorbeeld actieve speaker aan kunt sluiten.

De Loewe multi.room amp kost €999.