The Hifi Studio luistershow met Chord en Audio Physic

0
The Hifi Studio

Morgen 8 december en zaterdag 9 december organiseert The Hifi Studio in Leiden een luistershow met in de hoofdrollen Chord en Audio Physic.

The Hifi Studio in Leiden laat weten komende vrijdag en zaterdag (8 en 9 december dus) een luistershow te organiseren. In samenwerking met de importeur zijn de protagonisten Chord en Audio Physic. ‘Verdeeld over twee luisterruimtes laten wij de bijzondere Chord Electronics producten horen met als hoogte punt de Ultima-serie. De luidsprekers die we gaan gebruiken zijn ook de minste niet: de Audio Physic Cardeas. Daarnaast hebben we nog een primeur met de nieuwe Chord Electronics BertTTi eindversterker. Dit allemaal met mooie muziek!’, zo kunt u in de aankondiging lezen.

De toegang tot de show is gratis, maar het is wel noodzakelijk om u van te voren in te schrijven via mail en een voorkeur voor een tijdslot op te geven. Precieze informatie over de beschikbare tijden leest u in de al genoemde aankondiging. The Hifi Studio vindt u aan de Korevaarstraat 2 E-F in Leiden. Parkeren kan in de op slechts 150 meter afstand gelegen parkeergarage Garenmarkt.