HiFi auf Burg Vondern in Oberhausen

0
HiFi auf Burg Vondern

Behalve interessant voor Duitsers ook heel aantrekkelijk voor Nederlanders vanwege de locatie in Oberhausen: de Hifi auf Burg Vondern.

In het westen van Duitsland – vlak over de Nederlandse grens – vindt u de stad Oberhausen. Daar wordt op 20 en 21 januari – beide dagen tussen 11.00 uur en 17.00 uur – de HiFi auf Burg Vondern georganiseerd. De in een pittoresk middeleeuws kasteel plaatsvindende show laat u kennismaken met tal van high-end-merken, verdeeld over verschillende kamers. Vanzelfsprekend komen ook zaken als streaming en digitale hifi in al z’n facetten aan bod. Waaronder een workshop met het thema streaming.

Kunst

Leuk extraatje is dat er tijdens de show niet alleen hifi te bekijken en beluisteren is, maar ook kunst van bekende kunstenaars uit de regio. Dat valt dan weer onder de noemer ‘das Audiophile HiFi Audio & Art Meeting’. Verder is er voorzien in een restaurant.

De toegang tot de show kost €5 en u vindt Burg Vondern aan de Arminstraße 65 in Oberhausen. Meer informatie vindt u op de bijbehorende website van het event.