Kanto ORA4 desktopspeakers

0
Kanto ORA4

De nieuwe Kanto ORA4 actieve speakers zijn bedoeld voor op het bureau in combinatie met een computer. U tilt muziek en gamegeluid ermee naar een hoger niveau.

De tijd dat gamegeluiden uit eenvoudige bliepjes en piepjes bestonden ligt alweer een héle tijd achter ons. Moderne games zijn vaak een een filmisch spektakel in zowel beeld als geluid. Om uw games van wat extra allure te voorzien is een goed setje speakers dus geen overbodige luxe. De nieuwe Kanto ORA4 actieve desktopspeakers voldoen wellicht aan die wens. Behalve voor gamen zijn ze volgens de fabrikant ook prima geschikt voor muziekweergave. Wederom vanaf het bureaublad, vanzelfsprekend. Intern sturen twee separate klasse D-versterkers de tweeter en midden-lagetonendriver aan. Samen leveren ze een maximaal vermogen van 70 Watt.

Draadloos of bedraad, digitaal of analoog

Wat connectiviteit betreft kunt u met de Kanto ORA4 trouwens alle kanten op. Ten eerste is er Bluetooth 5 voor een draadloze verbinding, maar ook een analoge lijningang en USB-C ontbreken niet. Via laatstgenoemde kan via de ingebouwde DAC een kwaliteit van tot en met 24 bit / 96 kHz gehaald worden. En mocht u nog wat extra laag wensen, dan is voorzien in een sub-out-aansluiting.

De Kanto Ora4 – feitelijk de grotere uitvoering van de eerder uitgebrachte kleinere ORA’s – is leverbaar vanaf april dit jaar, voor een bedrag van $399 per paar. Op de website van de fabrikant is op moment van schrijven nog niets te vinden over de nieuweling, maar dat zal zoals altijd vast gaan veranderen.