Audio Analogue ‘Avant-première bij Alpha

0
Audio Analogue

Het Belgische Alpha organiseert op 25 en 26 februari – komende zondag en maandag dus – een show rondom Audio Analogue.

Audio Analogue staat bekend als fabrikant van hoogwaardige audioapparatuur. Het Italiaanse merk werd opgericht in 1995 en heeft inmiddels een breed assortiment aan elektronica ontwikkeld. Denk daarbij aan geïntegreerde versterkers, voorversterkers, phono voorversterker en een DAC (digitaal-naar-analoog-converter), gebaseerd op Italiaans design en knowhow. Alpha Brasschaat: ‘Dankzij het gebruik van de beste materialen en zorgvuldige tests met referentie-apparatuur, staat Audio Analogue bekend om zijn geluidskwaliteit en de duurzaamheid van zijn producten‘.

Show met Absolute monoblokken en Airtech luidsprekers

Niet verwonderlijk dus dat de Belgische winkel – niet gerelateerd aan Alpha Audio overigens – een mooie show op poten heeft gezet. Het gaat dan om een exclusieve demo op 25 en 26 februari, met daarin de presentatie van de Absolute monoblokken en Airtech luidsprekers – Magneto Static Hybrid. Alpha: ‘We kunnen niet wachten om samen met u deze bijzondere set te ontdekken die bestaat uit de gloednieuwe Absolute monoblokken, een primeur voor de Italiaanse fabrikant, die de ontwerper, Signore Giuseppe Blanda, u zal laten zien & horen in een Belgische preview, tijdens de demonstraties die worden georganiseerd op zondag 25 en maandag 26 februari 2024, tussen 15.00 en 20.00 uur. De Absolute geïntegreerde versterker, die al indruk op ons had gemaakt, zal ook te beluisteren zijn, samen met de Raidho X2T-luidsprekers. Muzikaliteit gegarandeerd!‘.

Goed om te weten: drankjes en snacks worden aangeboden. Om deze nieuwe show optimaal te organiseren, verzoekt Alpha uw komst vóór 20 februari te bevestigen via [email protected] of via 02-644 48 44. U vindt Alpha aan de Jozef Bensstraat 21 in Ukkel.