The Bristol Hi-Fi Show 2024 komt eraan

0
The Bristol Hi-Fi Show 2024

De welbekende The Bristol Hi-Fi Show 2024 komt eraan, het evenement gaat eind deze maand alweer van start.

De tijd vliegt en inmiddels staat The Bristol Hi-Fi Show 2024 voor de deur. Van vrijdag 23 februari tot en met zondag 25 februari kunt u zich drie dagen lang onderdompelen in hifi pur sang. Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De locatie is Delta Hotels Marriott, Bristol City Center Hotel aan de Lower Castle Street in – jawel – Bristol. In tegenstelling tot veel andere soortgelijke hifi-shows wordt u geacht hier wel toegang te betalen. Volwassenen boven de 16 jaar betalen £14 aan de deur of £12,50 online. Of ga voor bijvoorbeeld een driedaags pakket a £32, alleen online beschikbaar. Studenten en 65-plussers betalen voor één dag £12,50 of £11 online. Ook nu zijn weer twee- en driedaagse kaarten beschikbaar, waarbij de driedaagse variant £27,50 kost. Kinderen onder de 16 hebben gratis toegang, mits begeleid.

Zoals altijd op hifi-shows kunt u een scala aan grote en kleinere namen op het vlak van hifi en high-end verwachten. En ach, wat let u om er meteen een mooi stedentripje aan vast te knopen?