Clearaudio Professional Vinyl Transport Bag

0
Clearaudio Professional Vinyl Transport Bag

Omdat er blijkbaar ook vinylliefhebbers zijn die platen meenemen naar wie-weet-waar is er nu de Clearaudio Professional Vinyl Transport Bag.

Goed, u kunt de nieuwe Clearaudio Professional Vinyl Transport Bag ook thuis gebruiken natuurlijk. Gewoon om een (meer bescheiden) platencollectie stofvrij en minder opvallend te bewaren. Of om af en toe eens vanuit de mancave mee naar de huiskamer te nemen. Maar de tas lijkt ons toch vooral bedoeld om een 25-tal platen echt mee op reis te nemen. Naar de camping wellicht? Of een mede-vinylliefhebber om daar een avondje plaatjes te gaan draaien? U mag het zeggen, de tas is er en het uiteindelijke doel mag u zelf bepalen.

De Clearaudio Professional Vinyl Transport Bag is gemaakt van stevig polyester. Voorzien van al even stevige ritssluitingen, zachte handgrepen en een schouderband moet u er prima mee op reis kunnen. Zelfs aan een trolleyband is gedacht.

De vinyltas is per direct leverbaar voor een bedrag van €99, op moment van schrijven echter nog niet op de site van de fabrikant te vinden.