Fezz Audio Equinox DAC

0
Fezz Audio Equinox DAC

Het is weer lente en de equinox ofwel de zonnewende is net achter de rug. Een toepasselijk moment om de Fezz Audio Equinox DAC te lanceren!

De nieuwe Fezz Audio Equinox DAC is gebaseerd op de PCM1794 chipset en 12AU7 buis. Het is meteen de eerste DAC in het programma van de Poolse fabrikant. De Equinox is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Lukasz Fikus van Lampizator, hetgeen met trots op de DAC staat vermeld.

Kleuropties

De Equinox is voorzien van 2x Toslink, 1x USB en 1x Coax ingangen en RCA uitgangen. Dan is er de voeding die door Fezz Audio speciaal voor de Equinox werd ontwikkeld. De Equinox is verkrijgbaar in diverse kleuropties: zwart, zilver (moonlight), goud (sunlight), bordeauxrood, felrood en groen.

De Prijs van de Fezz Audio Equinox bedraagt € 2500,00. U kunt ‘m met eigen oren beluisteren bij onder meer Novus Audio (Kampen) en King Audio (Velp). Meer informatie vindt u bij de distributeur Hexagon audio of op de website van de fabrikant.