Q Acoustics M40 actieve vloerstaander

1
Q Acoustics M40

De nieuwe Q Acoustics M40 is niet alleen actief, maar ook draadloos. Op de voedingsaansluiting na dan, zoals vrijwel altijd.

Elk snoer extra in de huiskamer is er volgens sommigen een teveel. En dan kan een speakerset als de Q Acoustics M40 best van pas komen. Deze slanke vloerstaanders worden namelijk draadloos aan elkaar gekoppeld, naast het feit dat ze actief zijn. Dat scheelt weer kabels en een versterker! Sowieso kunt u de 71 cm hoge speakers volledig draadloos aansturen dankzij Bluetooth 5.0. Daarbij worden de codecs aptX HD en aptX Low Latency ondersteund. Wilt u net wat meer kwaliteit, dan is er nog een bekabelde USB-ingang aanwezig die maximaal 24 bit / 192 kHz ondersteunt.

2 x 100 Watt

Als drivers gebruikt de Britse fabrikant in de Q Acoustics M40 de C2 Continuous Curved Cone’s voor de midden-lage tonen en een ontkoppelde tweeter. De ingebouwde versterker levert een vermogen van maximaal 2 x 100 Watt. Los van de al genoemde USB-ingang staan nog tal van andere ingangen tot uw beschikking. Deze vloerstaanders kunnen dan ook moeiteloos de basis van een stereo-installatie vormen. Gaat u met name draadloos via Bluetooth werken, dan hebt u niets meer dan uw smartphone nodig.

De Q Acoustics M40 is leverbaar in zwart, wit en notenhout voor een van €899 per paar.

1 REACTIE