Revox B77 MKII Yello-versie

0
Revox B77 MKII

De kans dat u ‘m ooit in handen krijgt is bijzonder klein, want de Revox B77 MKII Yello Edition wordt in een oplage van maar 10 stuks uitgebracht.

De Revox B77 MKII Yello Edition bandrecorder is een bijzonder apparaat in alle opzichten. Het betreft een volledig fabrieksgereviseerde en afgeregelde versie van een klassiek meesterwerk. Helaas worden er maar tien van gemaakt. Het ‘vervelende’ is, dat er op het prijskaartje een bedrag van €13.500 staat vermeld. En eigenlijk is dat relatief laag geprijsd voor een uniek apparaat als dit. En dus zal het ongetwijfeld razendsnel uitverkocht zijn. Maar een ieder die er wel een weet te scoren haalt een apparaat in huis waar hij of zij trots op mag zijn.

Bovendien is de bandrecorder voorzien van een uniek door de Yello bandleden Boris Blank en Dieter Meier gesigneerde typeplaat. Beide heren hebben ook een stevige invloed op de klank van het geheel uitgeoefend. U kunt per direct bestellen, maar of de machines nog beschikbaar zijn op het moment dat u dit leest…?