Epos ES-28N 3-weg vloerstaander

0
Epos ES-28N

Met de verse Epos ES-28N haalt u een stevige vloerstaande speaker in huis, in 3-weg configuratie en al.

Vanaf de Noordzee-horizon komen met regelmaat interessante apparaten de wereld in. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe Epos ES-28N drieweg vloerstaande luidspreker. Zoals heel veel zaken die momenteel aangekondigd worden, kunt u de ES-28N als een van de eersten op de komende High End München met eigen oren beluisteren. Kopen kunt u ‘m pas vanaf het vierde kwartaal dit jaar, net op tijd voor de feestdagen dus als het een beetje meezit.

Eigen kast voor middentoner

Het scheidingsfilter in de speaker werkt op 300 en 2800 Hz. In de kast treft u twee lagetoners, een middentoner en een tweeter aan. Die eerste twee hebben hun sporen al in de voorgangers van deze luidspreker verdiend. Echter: ze zijn beiden onder handen genomen om ook in deze nieuwgeborende zo optimaal mogelijk te presteren. Ook beschikt de middentoner in de Epos ES-28N nu over een eigen, afgesloten kast. De complete behuizing is trouwens gemaakt van dubbele MDF-platen en er is voorzien in een 50 mm dikke voorwand. Klinkt op papier alvast interessant, maar afwachten is het als altijd op de praktijk.

De prijs van de Epos ES-28N is op moment van schrijven nog niet bekend.