M2Tech Classic geïntegreerde versterker

0
M2Tech Classic

De M2Tech Classic is een Italiaans raspaardje en een geïntegreerde versterker die volgens de fabrikant bedoeld is voor veeleisende audiofielen.

Alvast mooi meegenomen aan de M2Tech Classic is het ingetogen uiterlijk. Strak, zonder poespas. Een wolf in schaapskleren, zo u wilt. Het maximale rms uitgangsvermogen van deze geïntegreerde versterker bedraagt 60 Watt. Interessant (en wellicht ook een beetje spannend…) is, dat de fabrikant heeft afgezien van elektronische beveiligingsschakelingen. Dit om volgens hen de beste muzikale prestaties neer te zetten. Er daarbij vanuitgaande dat de eindversterkertrap dusdanig ruim is gedimensioneerd dat ie wel tegen een stootje kan.

Strak uiterlijk, eenvoudige bediening

Bijzonder is de discrete opbouw van de voorversterkersectie in de M2Tech Classic. Daarbij wordt het volume geregeld door een Alps RK27 potmeter. De ingangsselectie wordt afgehandeld door relais. Voor vinylliefhebbers komt de eveneens discreet opgebouwde phono-voorversterkersectie best van pas. Deze kan overweg met zowel MM- als MC-elementen. De eenvoudige en klassiek ogende bedieningselementen doen denken aan soortgelijke apparaten uit de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw. Geen ingewikkeld gedoe dus.

De M2Tech Classic kost u €3999.