TCL presenteert nieuwe Dolby Atmos soundbar

0
TCL

TCL heeft een nieuwe soundbar uitgebracht in de vorm van de TS8132. Het betreft hier een exemplaar dat ook tevens Dolby Atmos ondersteunt.


De nieuwe TS8132 Dolby Atmos-soundbar van TCL zorgt volgens de fabrikant ‘voor een superieure audio-ervaring en tilt home entertainment naar een nieuw niveau. De soundbar maakt gebruik van een 3.1.2-kanaals configuratie met een maximaal audiovermogen van 350W die zorgt voor een meeslepende geluidservaring met verbeterde dialoog en spraakverstaanbaarheid, dankzij een speciaal middenkanaal en indrukwekkende effecten, die worden geleverd via twee verticale kanalen en een krachtige draadloze subwoofer’.

Slimmigheden

Mooi meegenomen zijn de slimme features van de TCL TS8132. Zo is voorzien in ingebouwd Chromecast en werkt hij samen met populaire spraakassistenten, waaronder Google Assistant, Apple’s Siri en Amazon Alexa. En daarmee vormt de bar wellicht meteen een centrale rol voor al uw behoeften op dit vlak. Overigens werd de TCL TS8132 al in april dit jaar aangekondigd, maar nu is hij – zeer binnenkort – ook écht leverbaar.