TP Vision Live – Berlin Edition 2022

0
TP Vision

TP Vision kondigt TP Vision Live – Berlin Edition 2022 aan, waar u onder meer de introductie van de nieuwste Philips TV & Sound-producten kunt verwachten.

TP Vision, licentiehouder van Philips TV & Sound merken, kondigt een nieuwe, hybride vorm aan van het TP Vision Live event. Dit jaar wordt ie in Berlijn georganiseerd. Het event zal zowel live in Berlijn als online voor pers en retailpartners plaatsvinden tussen 31 augstus en 5 september. Tijdens de Berlijnse editie zal de aandacht voornamelijk gevestigd zijn op de vooruitgang op het gebied van productontwerp en duurzaamheid van de nieuwste Philips TV & Sound-producten zoals geleverd door het bedrijf.

Eerste editie nieuwe stijl

TP Vision Live – Berlin Edition 2022 in Berlijn is de eerste editie van een nieuw, hybride evenement dat fysieke bijeenkomsten combineert met doorlopende online activiteiten. Het evenement gaat op 31 augustus van start met een internationale persconferentie die zowel online als live in Berlijn wordt gehouden door de CEO van het bedrijf, Kostas Vouzas. Daarnaast zijn er speciale gastsprekers aanwezig om meer details te onthullen over huidige en nieuwe partnerships en projecten, zo laat de fabrikant weten. Na de persconferentie volgen er een aantal live en online workshops over belangrijke Philips TV & Sound onderwerpen – deze zijn exclusief te volgen door genodigde media, en later ook voor retail partners.

TP Vision Live – Berlin Edition 2022 geeft de fabrikant ook de gelegenheid om het tienjarig bestaan van zijn succesvolle zakelijke partnerschap met Royal Philips te vieren.