Disney 100 Blu-Ray filmbox

0
Disney

Disney bestaat honderd jaar, een heuglijk feit dat de fans ongetwijfeld niet ontgaan zal zijn. Ook is er nu in de VS nu (bijna) een jubileum-filmbox verkrijgbaar.

Disney kent een lange geschiedenis, vooral als animatiestudio. Als u een deel van die geschiedenis in handen wilt hebben, staat in de VS vanaf 14 november de unieke Disney Legacy Animated Film Collection voor u klaar. U treft er álle animatiefilms van Disney en Pixar in aan, op Blu-Ray-schijven. Daarbij is ook het heden niet vergeten, want zelfs het dit jaar verschenen Elemental is van de partij. Enig minpunt is dat maar een klein deel van de films geremasterd is naar 4K, maar of dat bij dit animaties – en zeker de oude – echt een probleem is?

Niet écht goedkoop

Los van de schijven treft u ook een boekwerk (boekwerken eigenlijk, met daarin de schijven verwerkt) in de handig vormgegeven verpakking aan, alsmede artwork en een kristallen Mickey-pet in miniatuurvorm. Een mooie herinnering dus aan een honderdjarige die hopelijk nog wel weer honderd jaar mee zal gaan. Er ís echter een minpuntje aan de ‘Disney 100’-box: de prijs. U moet er namelijk het lieve sommetje van $1500 dollar voor neertellen. En dat maakt het een item vooral interessant voor de ware fanaten. Die halen er namelijk wel iets unieks mee in huis dat ongetwijfeld z’n waarde (tenminste) zal behouden. Hier in deze Youtube-video wordt het hele pakket aan u voorgesteld! Vooralsnog voor zover bekend alleen in de VS verkrijgbaar.