Loewe Iconic Collection, oogstrelend design

0
Loewe Iconic Collection

De Loewe Iconic Collection valt – nagenoeg vanzelfsprekend – op door een bijzonder oogstrelend én flexibel design.

Op de alweer een tijdje voorbije IFA stelde Loewe een bijzonder concept voor, waarbij u heel veel naar eigen hand kunt zetten. De basis wordt gevormd door de (al eerder gelanceerde) Iconic tv, waarbij u vanaf nu direct kunt kiezen uit een allerlei kleuren als basis. Naast ‘high-end’-lak Graphit Grey is ook een bronskleur beschikbaar. En dan zijn er nog de exclusieve steenafwerkingen Pure White, Midnight Marble, Ivory Sands en Diamond Dust beschikbaar. Ook voor het akoestische luidsprekerdoek kan uit drie kleuren (Graphit Grey, zwart en brons) gekozen wordenloewe . Verder zijn er nog een hoop verschillende andere componenten waarmee u het systeem uit kunt breiden. Daarmee ontstaat een bijzonder flexibel geheel – gedoopt als de Loewe Iconic Collection – waarbij u als klant het laatste woord hebt. En da’s altijd leuk natuurlijk!