LG soundbars voor 2024

0
LG

LG heeft een nieuwe serie soundbars voor 2024 uitgebracht, speciaal ontworpen om volgens de fabrikant perfect aan te sluiten bij hun televisies.

LG onthult haar soundbar line-up voor 2024, met onder andere de modellen S95TR, SG10TY en S70TY. Speciaal ontworpen om perfect aan te sluiten bij LG-televisies, beloven deze soundbars volgens de fabrikant een verhoogde thuisbioscoopervaring dankzij hun krachtige geluidskwaliteit, uitgebreide functies en elegante ontwerpen. De soundbars bieden onder meer ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X. Middels WOWCAST koppelt u de muzikale balken in een handomdraai draadloos aan een tv van ‘t zelfde merk.

15-kanaals

Topmodel is de S95TR, met een totaal maximaal vermogen van 810 Watt verdeeld over 15 kanalen in totaal. Daarvan zijn er vijf naar boven gericht. Een soundbar dus die u mee de hoogte inneemt en ongetwijfeld voor een kamervullend geluid zal zorgen. In de lineup voor 2024 is voor elk wat wils te vinden, ook beduidend eenvoudiger varianten.