Gündoğan en Lewandowski Ambilight TV ambassadeurs

0
AMBILIGHT TV

Voetbalicoon İlkay Gündoğan wordt het nieuwste lid van de Ambilight TV familie. Daarmee aansluitend bij Robert Lewandowski die al eerder die functie kreeg.

Grote kans dat u de gezichten van voetbalsterren İlkay Gündoğan en Robert Lewandowski vaak gaat zien in campagnes rondom Ambilight TV. Beide belangrijke spelers van het eerste team van FC Barcelona. Volgens fabrikant TP Vision ‘hebben beide de afgelopen periode de kans gekregen om thuis te genieten van Ambilight’s unieke vermogen om regulier TV-kijken te veranderen in de meest meeslepende kijkervaring. Als nieuwe ambassadeur geniet voetbalicoon İlkay Gündoğan momenteel van zijn eigen Ambilight TV, een unieke ervaring die de goedkeuring van de speler heeft gekregen. Daarmee sluit hij zich aan bij zijn teamgenoot en spits bij FC Barcelona Robert Lewandowski‘.

Kortom, deze heren zullen in de komende periode het ‘gezicht’ van Ambilight TV zijn en hun ervaringen met het systeem delen.