Apple TV+ krijgt er in de VS extra content bij

0
Apple TV+

Binnen Apple TV+ kunnen Amerikaanse kijkers – vooralsnog tijdelijk – kijken naar selectie van films van andere maatschappijen dan Apple.

Als u gebruik maakt van Apple TV+, dan hebt u ongetwijfeld al gemerkt dat daar alleen eigen Apple-producties in te vinden zijn. Hoewel die vaak van hoge kwaliteit zijn, moet u nét geïnteresseerd zijn in het aangebodenen. Bovendien is het aanbod in vergelijking met andere streamers relatief mager. Dat heeft alles te maken dat veel van die andere videostreamingdiensten catalogi van meerdere filmmaatschappijen in het aanbod hebben. Daardoor ontstaat een wat breder aanbod met – als het een beetje meezit – voor elk wat wils. In de VS lijkt Apple nu overstag, daar komen – voorlopig 53 – titels van andere maatschappijen in Apple TV+ beschikbaar. Bijvoorbeeld Spider Man, Mad Max Fury Road en Star Trek. Het gaat om een ‘tijdelijk’ aanbod. Bovendien vooralsnog alléén in de VS. Het is onbekend wat er in de rest van de wereld gaat gebeuren.