Garage Sale bij TRPTK met forse kortingen

0
TRPTK

Goed nieuws voor de liefhebbers van opnamen waar extra veel aandacht aan is besteed: TRPTK houdt een Garage Sale!

Eerst maar ‘t slechte nieuws: de Garage Sale van TRPTK – met kortingen die op kunnen lopen tot maar liefst 75% – duurt maar tot en met komende zondag 10 september. Het is dus zaak om er snel bij te zijn!

TRPTK is het platenlabel voor hoge-resolutie opnames van klassieke muziek en jazz, mocht u het nog niet kennen. De afgelopen jaren hebben we het genoegen mogen smaken vele albums uit hun stallen te mogen aankondigen. Hoe dan ook, de nu lopende Garage Sale biedt muziekliefhebbers de kans om te genieten van uitzonderlijke kortingen op het gehele assortiment van SACD’s, CD’s en vinyl. ‘Tot en met zondag 10 september 2023 kunt u uw muziekcollectie uitbreiden met SACD’s, CD’s en vinyl van ’s werelds beste artiesten en ensembles, en dat alles tegen een prijs die u nergens anders en nooit meer zult vinden’, zo laat het platenlabel weten.

De actie is alleen geldig via de webshop van TRPTK, niet in de winkel or via partnerplatforms.