Urbanista Malibu, zonnespeaker met Bluetooth

0
Urbanista Malibu

De Urbanista Malibu heeft de zon nodig om onderweg te laden; daarvoor zorgt het ingebouwde zonnepaneel.

We kennen ongetwijfeld allemaal die portable zonnepaneeltjes om mobiele apparaten mee op te laden. Behalve dat ze lang niet altijd bijzonder goed presteren,  is het vooral wéér een stukje extra bagage. Iets om te kunnen vergeten of kwijt te raken. Met de Urbanista Malibu Bluetooth-speaker zit u wat dat betreft goed. Laden met zonlicht is geen probleem, maar dat gebeurt dan wel lekker makkelijk via het ingebouwde zonnepaneel. Normaliter speelt de speaker 30 uur op een volgeladen accu, legt u ‘m in het zonlicht dan breidt u die tijd met 15 uur uit.

Stereo met eentje erbij

Mocht u het willen dan is er ook een USB-C-poort aanwezig voor traditioneel laden. In meer noordelijk (of diep zuidelijk) geleden gebieden geen overbodige luxe gedurende de wintermaanden. Verder is het mogelijk om met een setje Urbanista Malibu Bluetooth-speakers snel een stereo-opstelling te realiseren.

De Urbanista Malibu is leverbaar vanaf eind september in drie kleuren, voor een bedrag van $149.