JBL Soundgear Sense open-ear hoofdtelefoon

0
JBL Soundgear Sense

De JBL Soundgear Sense is een open-ear hoofdtelefoon (maar geen bone-transducer) die maakt dat u ook de omgeving blijft horen.

Onder normale omstandigheden wilt u liefst een hoofdtelefoon of in-ear die het omgevingsgeluid zoveel mogelijk onderdrukt. Zo kunt u ongehinderd en in goede kwaliteit luisteren. Er zijn echter ook situaties dat dit ‘afsluiten van de buitenwereld’ levensgevaarlijk kan zijn. Denk aan het luisteren naar muziek via een ANC in-ear op de fiets of al joggend langs een drukke weg of fietspad. Het is dan van belang dat omgevingsgeluid goed te horen is. En dan komt de nieuwe JBL Soundgear Sense open-ear prima van pas.

6 uur speeltijd

De JBL Soundgear Sense is voorzien van 16,2 mm drivers die het geluid in de gehoorgang leiden. Maar dan zonder dat u iets in het oor hoeft te stoppen of erop hoeft te zetten. Mocht u het echter eens willen, dan draait u de oorbeugel en sluit u de omgeving alsnog (meer) buiten. Verder is gedacht aan een afneembare nekband. Die band kan goed van pas komen bij het sporten, en maakt dat u de losse elementen niet kwijtraakt. Dankzij een IP54-certificering is het geheel prima bestand tegen zweet en lichte regen. Vier microfoons met ruisonderdrukking zorgen voor glasheldere gesprekken. Tot slot hebben de open-ear’s een speeltijd van 6 uur op een volle batterij; via de meegeleverde laadcase rekt u stopcontactloos luisteren tot 18 uur in totaal.

De JBL Soundgear Sense kost €149,99, waarbij u mag kiezen uit de kleuren zwart en wit.