Klipsch Music Series portable speakers

0
Klipsch Music Series

Met de Klipsch Music Series kunt u binnenshuis prima uit de voeten, maar zeker ook buitenshuis. En zet gezien de naamgeving van de speakers de cowboyhoed maar vast op.

De nieuwe Klipsch Music Series bestaat uit de drie leden. De eerste en kleinste portable speaker is de Austin. Een handige, compacte en lichtgewicht (397 gram) Bluetooth-luidspreker die altijd en overal wel een plekje in uw bagage vindt. De ingebouwde accu is in volgeladen toestand goed 12 uur speeltijd. De Nashville is de middenklasser, voorzien van twee 5,7 cm drivers en een speeltijd van 24 uur. Nog altijd vrij compact trouwens, maar met net wat meer ‘punch’. De Detroit is de grootste uit de reeks. Voorzien van twee 7,6 cm en 2,5 cm tweeters, eveneens 24 uur speeltijd op een volle batterij leverend.

Groot draadloos bereik

Alle modellen uit de Klipsch Music Series hebben een IP67-rating, wat betekent dat ze stof- en waterbestendig zijn. Via de Klipsch Connect-app kunt u settings en een equalizer naar smaak instellen. Interessant is, dat ze behoorlijk long-range qua afstand tussen bron en speaker kunnen opereren. Afhankelijk van de omstandigheden tot 40 meter zelfs. De serie is op moment van schrijven nog niet te vinden op de site van Klipsch, maar wel al op hun Facebookpagina. Alwaar de screenshot van bovenaan dit artikel ook afkomstig is.

De prijzen van de Klipsch Music Series portable draadloze speakers zijn als volgt:

  • Austin, $99
  • Nashville, $149
  • Detroit, $299 (verschijnt begin 2024)