Final ZE8000 MK2 in-ear

0
Final ZE8000 MK2

De Final ZE8000 MK2 is een update van de voorganger met tal van verbeteringen ten opzichte daarvan. Vanzelfsprekend is ANC gebleven.

Er is een nieuwe versie van de ZE8000 in-ear verschenen, de Final ZE8000 MK2. Een van de highlights is het door de Japanse fabrikant ‘8K Sound’ gedoopte DSP-systeem. Dit kalibreert volgens hen elk aspect van het geluid dat u hoort. De nieuwe versie heeft verder een verbeterde signaal-ruis-verhouding. En hoewel het ontwerp gelijk is gebleven, moeten de dopjes nog weer beter passen. Daarvoor moet de nieuwe ‘Shield Fin’ garant staan. Door een 32% betere afsluiting van uw gehoorgang moet tevens een betere geluidskwaliteit ontstaan. Waarbij trouwens geldt dat u vijf passtukjes bij de in-ear krijgt meegeleverd, dus iets passends moet daar altijd wel tussen zitten.

Vier luistermodi

De Final ZE8000 MK2 heeft vier luistermodi aan boord en – nieuw – de optie om ANC geheel uit te schakelen. Ook belooft de fabrikant dat de geluidskwaliteit op geen enkele manier beïnvloed wordt door ANC. Aan de draadloze kant wordt het Qualcomm Snapdragon Sound Platform ondersteund, wat onder meer betekent dat de dopjes overweg kunnen met aptX en aptX Adaptive. In volgeladen toestand krijgt u vijf uur speeltijd, met nog vijftien uur extra in de meegeleverde laadcase.

De Final ZE8000 MK2 kost €329.