Jabra updates voor Elite 8 Active en Elite 10

0
Jabra

Jabra onthult een reeks updates voor de nieuwste True Wireless oordopjes, de Elite 8 Active en Elite 10. Deze moeten de gebruikerservaring nog verder verbeteren.

De eerste door Jabra aangekondigde updates voor de Elite 8 Active en Elite 10 zijn in nog deze maand beschikbaar. Als u de update installeert, bevatten de oordopjes een gemakkelijke aan en uit knop voor Adaptive ANC, HearThrough en Sidetone functies, met nieuwe voice tone prompts. Volgens de fabrikant maakt dit nog betere interactie mogelijk en stelt het gebruikers in staat om hun oordopjes aan te passen naar individuele voorkeuren. Gebruikers kunnen ook de apparaatnaam van hun oordopjes aanpassen.

Nog een update in maart

In maart kunnen gebruikers een optimalisatie verwachten van de gesprekshelderheid voor de Elite 10 in drukke omgevingen zoals kantoren, restaurants en drukke straten. Jabra’s nieuwste algoritme voor ruisonderdrukking identificeert en filtert achtergrondstemmen, wat ononderbroken gesprekken dient te garanderen.

Hoor (niet) hoe de wind waait

Jabra’s verbeteringen aan de Adaptive ANC op de Elite 8 Active in combinatie met HearThrough zijn – zo meldt de Jabra zelve – nog effectiever als het hard waait. Dit komt door de verbeterde technologie voor windruisdetectie. De updates worden in twee fases uitgerold, de eerste in januari 2024 en de tweede zoals gezegd in maart 2024. Dit gebeurt via de Sound+ app middels een draadloze update zonder extra kosten, zodat de updates beschikbaar zijn voor bestaande en nieuwe klanten.